Ennaltaehkäisy on paras hoito

Suuri osa tavallisista sairauksista, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet, stressiperäiset sairaudet, 2-tyypin diabetes, masennus ja addiktiot ovat ennaltaehkäistävissä. Niiden paranemisennuste on myös parempi, mitä aiemmin ongelma huomataan.

Tieto mahdollistaa ennaltaehkäisyn

Uskomme vahvasti siihen, että ensimmäinen askel kohti terveempää elämää on tietoisuus omasta terveydentilasta ja mahdollisista riskitekijöistä. Tieteellinen näkökulma on meille ehdottoman tärkeää – AlvinOnen tuottamaan tietoon täytyy voida luottaa.

AlvinOne on älykäs

AlvinOne perustuu pitkäaikaisen kumppanimme, VTT:n kehittämään koneoppivaan algoritmiin. Vuosien tutkimustyö ja lähes 10 miljoonan terveysmuuttujan analyysi johti taskuun mahtuvan tekoälyn kehitykseen.

Tiede ennen kaikkea

Me rakastamme tiedettä! Kaikessa, mitä teemme, on vahva tieteellinen tausta. VTT, Teknologian tutkimuskeskus, on meidän pitkäaikainen kumppanimme, ja tieteellinen pohja on edellytys kaikelle, mitä teemme.

Tavoitteena pysyvä elintapamuutos

Päivittäiset pienet valinnat ovat suurin yksittäinen tekijä, joka vaikuttaa terveyteemme. Positiivisten muutosten tekeminen on joskus vaikeaa ilman tietoa ja tukea. AlvinOne suunniteltiin sinua varten tarjoamaan luotettavaa ja konkreettista tietoa ja tukea. AlvinOne auttaa sinua ehkäisemään terveysongelmia ennen kuin ne ilmaantuvat, ja korostaa niitä vahvuuksia, joita sinulla on.

Me olemme täällä sinua varten ja sinun ansiosta

AlvinOnella olemme omistautuneita terveyden edistämiselle datan avulla. Olemme tutkineet terveysdataa vuosikymmenien ajan, ja olemme vakuuttuneita siitä, että se on avain parhaiden keinojen löytämiseen terveysongelmien ennaltaehkäisyyn ja terveytemme edistämiseen. Usein kysytyistä kysymyksistä voit lukea enemmän siitä, miten käsittelemme tietoja.