AlvinOne automatisoi hyvinvoinnin

Hyvinvointi ei ole projekti. Hyvinvoinnin johtaminen sekä yksilö- että organisaatiotasolla on jatkuvaa toimintaa, jonka vuoksi AlvinOne on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi käyttäjilleen.

Odum Terveysjärjestelmästä AlvinOneen

Odum Oy:lla on kaksi eri tuoteryhmää, joista AlvinOne on uusin. Sen edeltäjä, Odum Terveysjärjestelmä, on käytössä useilla työterveyshuollon palveluntarjoajilla ja yrityksillä Suomessa. Tämän avulla olemme pystyneet keräämään dataa sadoilta tuhansilta käyttäjiltä vuosien varrella, ja näin pystyneet kehittämään AlvinOnen. AlvinOne on suunniteltu työnantajille ja työntekijöille. AlvinOne ei ole ainoastaan mobiiliversio edeltäjästään, vaan skaalautuvampi ja älykkäämpi työkalu monilla uusilla ominaisuuksilla ja sisällöillä.

Pitkä yhteistyö VTT:n kanssa

VTT on pitkäaikainen, tieteellinen kumppanimme, jonka kanssa kehitämme analytiikkaa terveysriskien ennustamiseen sinun hyvinvointiasi ajatellen.

Tulosten on aina oltava mitattavia

AlvinOne on strategisen johtamisen työkalu, joka mahdollistaa tulosten mittaamisen ja seurannan. Organisaatioraportit mahdollistavat dataan perustuvan päätöksenteon ja resurssien tehokkaan kohdentamisen. Raportit voidaan myös räätälöidä juuri teidän työyhteisön tarpeiden mukaisiksi.