En saanut vahvistussähköpostia rekisteröityessäni AlvinOne -käyttäjäksi.

Tarkista roskapostikansiosi ja varmista että antamasi sähköposti oikea. Sähköpostiosoitteen tulee olla se, jolla työnantajasi on rekisteröinyt sinulle AlvinOnen käyttöön. Jos tämä ei auta, ole yhteydessä käyttötukeen osoitteessa support@alvinone.com.

En pysty jatkamaan sähköiseen terveystarkastukseen.

Tarkista, että olet rekisteröitynyt sillä sähköpostiosoitteella, jonka työnantajasi on ilmoittanut AlvinOnen käyttöönoton yhteydessä. Tällä hetkellä AlvinOne terveystarkastus on saatavilla ainoastaan yritysasiakkaiden työntekijöille.

Jos minulla on AlvinOnen mukaan korkea riski sairastua, mitä minun tulisi tehdä?

Jos työyhteisölläsi on AlvinOne-lisenssi käytössä, sinun tulisi tehdä AlvinOne sähköinen terveystarkastus saadaksesi lisätietoa terveydestäsi. Tällä hetkellä terveystarkastus ei ole saatavilla kuluttajille. Jos sinulla ei ole tällä hetkellä pääsyä AlvinOne terveystarkastukseen, sinun tulisi pohtia mikä mahdollisesti aiheuttaa terveysriskin kohdallasi, ja konsultoida terveydenhuollon ammattilaista tarvittaessa.

Kuinka usein minun tulisi tehdä AlvinOne-ennuste?

AlvinOne lähettää muistutuksen, kun sinun tulisi tehdä seuraava ennuste edellisen tuloksesi perusteella.

Miten AlvinOnelle antamiani tietojani käsitellään ja mihin niitä käytetään?

Yksilötietojasi ei koskaan luovuteta työnantajallesi, työtovereillesi tai viranomaisille. AlvinOne laatii HR:lle ja yritysjohdolle ainoastaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja, joista yksilöitä ei voida tunnistaa. Alle 20 henkilön ryhmistä ei muodosteta raportteja.

Tiedot tallentuvat AlvinOne-sovelluksen kehittäneen Odum Oy:n ylläpitämään terveysjärjestelmään. Odum Oy toimii tiedon ylläpitäjänä ja asiakasyritys toimii rekisterinpitäjänä. Odum Oy:n tietosuojaratkaisut tietoturvallisuuteen liittyvät kriteerit täyttävät voimassaolevan lainsäädännön vaatimat kriteerit. Järjestelmän kehittämisessä seurataan ja noudatetaan kaikkia alaan liittyviä lakeja ja määräyksiä sekä henkilötietojen käyttöä sääteleviä lakeja. Olemme huolehtineet myös siitä, että tietojärjestelmä täyttää tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvät erityisvaatimukset.

Oikeus luottamukselliseen viestintään on perusoikeus, jonka loukkaaminen on rangaistava teko. Ilman lupaa kukaan ei saa käsitellä toisen henkilön viestejä tai viestintään liittyviä välitystietoja. Omia viestejään ja niihin liittyviä välitystietoja voi kuitenkin käsitellä haluamallaan tavalla.

Tietoja voidaan poistaa järjestelmästä vastaajan pyynnöstä sekä yksilö- että organisaatiotasolla. AlvinOnen käyttö on vapaaehtoista.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteessa support(at)alvinone.com.