IN ENGLISH
Tervetuloa Nesteen AlvinOne-portaaliin!

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Me uskomme, että moni eri asia vaikuttaa työhyvinvointiimme; osaaminen, terveys, motivaatio, työyhteisö, johtaminen ja työympäristö. Saadaksemme paremman käsityksen nesteläisten hyvinvoinnista erityisesti terveyden osalta ja  voidaksemme tarjota heille räätälöidymmin palveluita hyvinvoinnin tueksi, halusimme pilotoida AlvinOnea. 

Osallistumalla AlvinOne -pilottiin vaikutat sekä oman että koko organisaation terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen ja suunnitelmalliseen seurantaan. Tästä pilotista saamamme tiedon ja palautteen avulla voimme kehittää asioita eteenpäin. Kiitos kun olet mukana!

Tältä sivulta löydät tietoa AlvinOnesta ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tietoa AlvinOnesta ja usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mikä on AlvinOne?

AlvinOne on hyvinvointisovellus, joka edistää kokonaisvaltaista terveyttäsi ja työkykyäsi. Sovellus arvioi hyvinvointisi kymmenestä eri hyvinvoinnin osa-alueesta sekä antaa sinulle tulostesi perusteella ohjeita oman hyvinvoinnin edistämisessä. Sovellus analysoi terveyttäsi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä ja osaa myös ennustaa hyvinvointiriskiäsi hyödyntämällä Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kehittämää koneoppivaa analyysimenetelmää.
AlvinOnen avulla saat tietoa tulevista riskeistäsi, nykyisestä terveydentilastasi, ohjeita terveytesi edistämiseen ja sekä pääsyn niihin hyvinvointia tukeviin palveluihin, jotka Neste haluaa tarjota sinulle. Lisäpalvelut kohdennetaan käyttäjien tulosten perusteella ja niihin liittyen lähetetään suosituksia sähköpostitse. Huomaathan, että myös tarjottujen palveluiden osalta olemme pilotointivaiheessa eli myös niiden toimivuudesta ja osuvuudesta toivomme sinulta palautetta. Koska kyseessä on pilotti, palvelutarjonta on myös suppeampi kuin se voisi mahdollisesti jatkossa olla.

Mihin AlvinOneen syöttämiäni tietoja käytetään?

AlvinOneen syöttämiäsi tietojasi käytetään henkilökohtaiseen AlvinOne-ennusteeseesi ja hyvinvointisi osa-alueiden analysointiin sekä henkilökohtaisten tulosten ja ohjeiden muodostamiseen. Niiden avulla sinua autetaan arvioimaan, kehittämään ja seuraamaan omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi.  

Mitään yksilötietoja ei luovuteta Nesteelle eikä millekään kolmansille osapuolille. HR, HSSEQ ja Procurement johtoryhmälle raportoidaan ryhmätason yhteenvetoja niin, että minimi vastaajamäärä on 20 henkilöä. Ainoa taustatieto, jonka Neste AlvinOnelle henkilöistä antaa on tieto siitä, kuuluuko henkilö HR-, HSSEQ- vai Procurement- yksikköön ja tämä on alin taso, jolla raportointia tehdään. Esimiehet eivät saa raportteja tiimeistään vaan tietoa tarkastellaan vain suurissa kokonaisuuksissa. Raporteista on poistettu kaikki yksilötiedot, jolloin yksittäisen vastaajan tunnistaminen on mahdotonta. Raporttien tarkoituksena on auttaa työhyvinvoinnin kehittämisessä Nesteelle.
Nesteelle ei luovuteta tietoa myöskään siitä kenelle on tarjottu tai kuka ottaa käyttöön palveluita tulostensa perusteella, joten anonymiteettisi säilyy myös siinä kohdassa. 

AlvinOne hyödyntää keräämäänsä anonymisoitua dataa tutkimuksessa ja jatkokehityksessä mikäli annat luvan tietojen käyttöön (tätä kysytään erikseen sovelluksessa).

En pääse etenemään ennusteeseen tai terveysanalyysiin, miten minun tulisi toimia?

Tarkista, että olet käyttänyt rekisteröityessä neste.com-päätteistä sähköpostiosoitetta, koska sovellus tunnistaa sinut siitä Nesteen työntekijäksi, jolla on pääsy myös ennusteeseen ja terveysanalyysiin. Pääset muokkaamaan sähköpostiosoitetta omista tiedoistasi sovelluksen päävalikosta. Jos et edelleenkään pääse etenemään ennusteeseen tai terveysanalyysiin ja sähköpostiosoitteesi on oikein, poista sovellus laitteelta, lataa se sovelluskaupasta uudestaan ja rekisteröidy oikealla sähköpostiosoitteella. Jos et tämänkään jälkeen pääse jatkamaan ennusteeseen tai terveysanalyysiin, ota yhteyttä käyttötukeen osoitteessa support@alvinone.com.

Tietosuoja

Yksilötietojasi ei koskaan luovuteta työnantajallesi tai kenellekään muulle ilman lupaasi. AlvinOne laatii Nesteelle ainoastaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja, joista yksilöitä ei voida tunnistaa. Yksittäisten hyvinvointimuuttujien yhteenvetoja muodostetaan vähintään 20 hengen ryhmistä.

 

AlvinOne Oy toimii henkilötietojen käsittelijänä ja Neste rekisterinpitäjänä. Tiedot tallentuvat Adalia Oy:n ylläpitämään järjestelmään ja niitä säilytetään Suomessa. Järjestelmän tietosuojaratkaisut täyttävät voimassaolevan lainsäädännön vaatimat kriteerit. Järjestelmän kehittämisessä seurataan ja noudatetaan kaikkia alaan liittyviä lakeja ja määräyksiä sekä henkilötietojen käyttöä sääteleviä lakeja.

Halutessasi voit pyytää tietojesi toimitusta, muokkausta tai poistamista järjestelmästä sähköpostitse osoitteessa info@alvinone.com. AlvinOnen käyttö on aina vapaaehtoista.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä osoitteeseen support@alvinone.com tai Nesteellä Laura Salliin.