Tervetuloa AlvinOne hyvinvointipalveluihin. OmaValmennuksen maksuttomiin sisältöihin ja ohjelmiin pääset yllä olevista otsakkeista. Tietoa AlvinOne maksullisista valmennuksista löydät skrollaamalla alas.

OmaValmennus mahdollistaa itsenäisen valmennuksen
Oma Valmennuksesta löydät luotettavaa tietoa, ohjeita ja harjoitteita joiden avulla voit itse kehittää terveyttäsi ja suorituskykyäsi saamasi terveysraportin ohjeiden mukaisesti. Sen aihepiirit sisältävät mm. liikunnan, stressin, palautumisen, unen ja etätyön. Mukana on myös ravinnon ja painonhallinnan ohjelma, jonka avulla opit syömään järkevästi ja niin halutessasi myös laihduttamaan. Kaikki OmaValmennus palvelut ovat sinulle maksuttomia, ne sisältyvät käyttölisenssiin.

AlvinOne valmentajat auttavat sinua parempaan kuntoon
Ennen valmennuksen aloittamista valmentajasi tutustuu etukäteen terveysraporttiisi. Ensimmäisen etätapaamisen yhteydessä päätetään mihin tavoitteisiin haluat sitoutua ja kuinka niihin päästään. Voit valita kolmesta eri palvelusta sen, joka sopii sinulle parhaiten. Valmennuksissa hyödynnetään Oma Valmennuksen maksutonta sisältöä ja etenemistä seurataan ja ohjataan AlvinOnen avulla.

KYSY ASIANTUNTIJALTA

Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja AlvinOne terveysanalyysin tulokset arvioidaan yhdessä kanssasi. Saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä hyvinvointisi kehittämiseksi. Sinulle laaditaan henkilökohtaiset Oma Valmennuksen maksuttomiin aineistoihin tukeutuvat harjoitusohjeet. Sinun kannattaa seurata tilanteesi muutosta AlvinOne seurantaominaisuuden avulla.

Palvelun hinta on 39,90€

Tilaa palvelu

LISÄÄ PUHTIA

Lisää puhtia valmennuksen tavoitteena on kehittää sinua kokonaisvaltaisesti useilla osa-alueilla. Lisää Puhtia valmennuksen tavoitteeksi voidaan esimerkiksi asettaa vireystilan ja energisyyden nostaminen. Tavoitteeseen päästään joidenkin kohdalla tehokkaimmin vähentämällä hallitusti painoa sekä lisäämällä valikoidusti liikuntaa. Toisilla taas samaan tavoitteeseen pääsemiseksi keskitytään unen optimointiin, stressin hallintaan ja palautumiseen liittyvien keinojen oppimiseen. Valmennus räätälöidään ja sen vaikutuksia seurataan AlvinOne terveysanalyysin perusteella.

Palvelun hinta on 179 €

Tilaa palvelu

KOHTI HUIPPUA

Kohti huippua valmennus on tarkoitettu lähtökohtaisesti hyväkuntoisille henkilöille, jotka haluavat parantaa kuntoaan edelleen, jopa maksimitasolle. Valmennuksen toteuttavat ammattilaiset, joilla on kokemusta kansainvälisen tason huippu-urheilijoiden valmennuksesta. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen kilpailullinen elämäntapa tai määrätietoinen harjoittelu Marathonille tai Triathlon kilpailuun. Kohti Huippua valmennukseen voi kuitenkin osallistua lähtötasosta välittämättä. Silloin kannattaa valmistautua useaan valmennusjaksoon.

Palvelun hinta on 299 €

Tilaa palvelu

OmaValmennus / Paino

Pääset täältä ohjelmaan, jota käyttämällä opit syömään terveellisemmin vaikka et haluaisikaan alentaa painoasi. Opit ravinnosta ja sen sisältämästä energiamäärästä, hivenaine- ja vitamiinipitoisuuksista sekä liikunnan vaikutuksesta kulutukseesi. Ohjelma laskee ja seuraa päivittäistä kilokalorimäärääsi ja painoasi suhteessa antamaasi tavoitetta.

OmaValmennus / Vireys.

Hyvä vire ja energinen olo vai ärtynyt ja stressaantunut fiilis? Näiden tuntemusten taustoista löydät tietoa tästä osiosta. Olemme koonneet ohjeita ja neuvoja kuinka kuormitusta ja stressiä hallitaan sekä vinkkejä unesta. Rentoudu osasta löydät rentoutumis-, musiikki- ja mindfulness videoita auttamaan sinua laskemaan kierroksia.

OmaValmennus / Etätyö
Etätyössä työn ja vapaa-ajan rytmitys helposti häiriintyy ja energisyys saattaa heiketä. Työn tekeminen työpaikan ulkopuolella vaikeuttaa myös ruokailun ja taukojen oikeaikaista ajoitusta työpäivälle. Täältä saat tietoa näiden lisäksi myös ergonomiasta etätyössä ja taukoliikuntavideoita.

OmaValmennus / Liikunta

Liikuntaosiossa paneudutaan fyysiseen harjoitteluun sisä- ja ulkotiloissa sekä kerrotaan sen vaikutuksista. Painopiste harjoitusohjeissa on luonnollisesti yksilölajeissa kuten esimerkiksi kävely, golf, pyräily, hiihto tai vaikkapa hyötyliikunta. Täältä löydät myös ohjeet kuinka voit harjoitella monipuolisesti ja parantaa kehosi toimintakykyä eri osa-alueilla.

OmaValmennus / Terveys

Terveysosiosta löydät runsaasti tietoa terveyden ja liikunnan vaikutuksista toisiinsa. Sillä voi myös kuvauksetv yleisimmistä tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloista, niiden syntyhistoriasta, oireista ja tarvittavista tutkimuksista. Saat myös ohjeita miten niiden kanssa tulee toimia. Tämä osio sisältää ohjeistukset itse toteutettaviin kunto- suorituskyky- ja liikkuvuustestieihin.

OmaValmennus / Harjoitteet.

Mikäli liikkuvuutesi on alkanut vähentyä, lihaksesi kiristävät tai tasapaino on kateissa siirry harjoitteisiin. Olemme koonneet tänne mm. venytysohjeita ala- ja yläraajoille, liikuvuustreenejä ryhtiä parantamaan, keskivartalon vahvistusliikkeitä sekä voimatankojumpan. Löydät täältä myös valmiita treeniohjelmia esimerkiksi ryhdin parantamiseen.