Ben Furmanin luento – Työpaikan hyvä henki ja kuinka se tehdään

Ben Furman on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kokenut luennoitsija. Hänet tunnetaan ratkaisukeskeisen psykologian edelläkävijänä, tietokirjailijana ja viihdyttävänä esiintyjänä. Ben on myös kansainvälisesti tunnettu asiantuntija henkilökohtaisessa kehityksessä, tiiminrakentamisessa ja työyhteisöjen kehittämisessä. Nyt voit tilata Ben Furmanin luennoimaan henkilöstölle aiheesta Työpaikan hyvä henki ja kuinka se tehdään AlvinOnen kautta.

Mitä tarkoitetaan ratkaisukeskeisellä toimintakulttuurilla? Mitkä ovat ne keskeiset työyhteisötaidot, joiden merkityksen ymmärtäminen ja harjoittaminen arjessa luovat työpaikalle innostavan joukkuehengen ja hyvän tekemisen meiningin? Ben Furman auttaa tarinoiden ja huumorin keinoin koko organisaation henkilökuntaa näkemään, mistä tekijöistä hyvä ilmapiiri koostuu ja miten kaikki – asemastaan riippumatta – voivat kantaa kortensa hyvinvoinnin kekoon.

Luento on workshop-tyylinen ja interaktiivinen, ja tukee työyhteisöänne terveen psykososiaalisen ympäristön kehittämistä. Luennon kesto: 90 minuuttia.

Tilaa osoitteesta palvelut@alvinone.com. Kerro tilauksessa ainakin seuraavat asiat:
  • Minne paikkakunnalle haluat tilata luennon
  • Haluatko tilata yksittäisen luennon vai useamman
  • Mikä on toivottu ajankohta luennolle
  • Henkilöstön määrä
  • Yhteystietosi
Tehtyäsi tilauksen, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme yksityiskohdista.

Hinta:
3000€/luento (+alv. 24%) ja mahdolliset matkakulut*