AlvinOne tukee sinua

Matka kohti parempaa terveyttä ja hyvää kuntoa alkaa tekemällä AlvinOne -terveysanalyysin.

AlvinOne analysoi antamasi informaation perusteella kymmentä eri terveytesi osa-aluetta ja raportoi tulokset riskiluokan mukaan. Se myös ennustaa keinoälyn avulla riskiäsi sairastua seuraavan 12 kuukauden aikana. Saat kaikkiin osa-alueisiin tulostesi mukaiset toimintaohjeet hyvinvointisi kehittämiseksi. Oma Valmennuksen maksuton sisältö auttaa sinua vähentämään riskejäsi ja kehittämään vahvuuksiasi.

OmaValmennus mahdollistaa itsenäisen valmennuksen

AlvinOnen Oma Valmennuksesta löydät luotettavaa tietoa, ohjeita ja harjoitteita joiden avulla voit itse kehittää terveyttäsi ja suorituskykyäsi saamasi terveysraportin ohjeiden mukaisesti. Sen aihepiirit sisältävät mm. liikunnan, stressin, palautumisen, unen ja etätyön. Mukana on myös ravinnon ja painonhallinnan ohjelma, jonka avulla opit syömään järkevästi ja niin halutessasi myös laihduttamaan.

AlvinOne valmentajat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi

(maksullinen työnantajan maksama palvelu)

Ennen valmennuksen aloittamista valmentajasi tutustuu etukäteen terveysraporttiisi. Ensimmäisen etätapaamisen yhteydessä päätetään mihin tavoitteisiin haluat sitoutua ja kuinka niihin päästään. Voit valita kolmesta eri palvelusta sen, joka sopii sinulle parhaiten.  Valmennuksissa hyödynnetään Oma Valmennuksen maksutonta sisältöä ja etenemistä seurataan ja ohjataan AlvinOnen avulla.

AlvinOne valmennuspalvelut ovat työnantajan kustantamia palveluita, joita toteuttaa hyvinvoinnin ja valmennuksen kokeneet ammattilaiset.  Kaikissa valmennuksissa hyödynnetään AlvinOne analytiikkaa sekä seurataan ja optimoidaan sen avulla valmennusten sisältöä. Valmennettava voi helposti seurata omaa kehitystään käyttämällä siihen AlvinOne terveysanalyysin seurantaominaisuutta. Osana valmennuksia voidaan hyödyntää myös muita digitaalisia tuotteita kuten esim. sykemittareita.

KYSY ASIANTUNTIJALTA

Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja AlvinOne terveysanalyysin tulokset arvioidaan yhdessä kanssasi. Saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä hyvinvointisi kehittämiseksi. Sinulle laaditaan henkilökohtaiset Oma Valmennuksen maksuttomiin aineistoihin tukeutuvat harjoitusohjeet. Sinun kannattaa seurata tilanteesi muutosta AlvinOne seurantaominaisuuden avulla.

Tilaa palvelu

LISÄÄ PUHTIA

Lisää puhtia valmennuksen tavoitteena on kehittää sinua kokonaisvaltaisesti useilla osa-alueilla. Lisää Puhtia valmennuksen tavoitteeksi voidaan esimerkiksi asettaa vireystilan ja energisyyden nostaminen. Tavoitteeseen päästään joidenkin kohdalla tehokkaimmin vähentämällä hallitusti painoa sekä lisäämällä valikoidusti liikuntaa. Toisilla taas samaan tavoitteeseen pääsemiseksi keskitytään unen optimointiin, stressin hallintaan ja palautumiseen liittyvien keinojen oppimiseen. Valmennus räätälöidään ja sen vaikutuksia seurataan AlvinOne terveysanalyysin perusteella.

Tilaa palvelu

KOHTI HUIPPUA

Kohti huippua valmennus on tarkoitettu lähtökohtaisesti hyväkuntoisille henkilöille, jotka haluavat parantaa kuntoaan edelleen, jopa maksimitasolle. Valmennuksen toteuttavat ammattilaiset, joilla on kokemusta kansainvälisen tason huippu-urheilijoiden valmennuksesta. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen kilpailullinen elämäntapa tai määrätietoinen harjoittelu Marathonille tai Triathlon kilpailuun. Kohti Huippua valmennukseen voi kuitenkin osallistua lähtötasosta välittämättä. Silloin kannattaa valmistautua useaan valmennusjaksoon.

Tilaa palvelu