Tervetuloa AlvinOne Hyvinvointi-portaaliin!

Tältä sivulta löydät tietoa AlvinOnesta, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä palveluita, joita Compass Group tarjoaa henkilöstölleen.

Mikä AlvinOne?

AlvinOne on hyvinvointisovellus, joka edistää kokonaisvaltaista terveyttäsi ja työkykyäsi, jotta voit elää tasapainoista elämää. Sovellukseen syötetään tietoja omasta hyvinvoinnista ja elintavoista, joita se analysoi ja tuottaa niistä henkilökohtaisen palautteen. Sovellus voi myös tuloksesi perusteella lähettää sähköpostitse kutsuja tai suosituksia palveluihin, joita työnantajasi tarjoaa henkilöstölleen. Käyttämällä sovellusta säännöllisesti, voit seurata hyvinvointisi kehitystä.

Mihin AlvinOneen syöttämiäni tietoja käytetään?

AlvinOneen syöttämiäsi tietoja käytetään AlvinOne-ennusteessa ja terveysanalyysissa sinun henkilökohtaisten tulosten muodostamiseen. Tämän lisäksi järjestelmästä luodaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja työnantajallesi. Yhteenvedoissa kaikki yksilötiedot on poistettu. Yksittäisten hyvinvointimuuttujien yhteenvetoja muodostetaan vain vähintään 20 hengen ryhmistä, jolloin yksilöitä on mahdoton tunnistaa. Mitään yksilötietoja ei koskaan luovuteta työnantajallesi, viranomaisille, työterveyshuollolle tai muulle kolmannelle osapuolelle ilman kirjallista lupaasi.

Teemme jatkuvaa tutkimusta ja kehitystyötä kehittääksemme entistä parempia työkaluja sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tämän vuoksi pyydämme jokaisen AlvinOne Terveysanalyysin yhteydessä lupaasi hyödyntää AlvinOneen syöttämiäsi tietoja tutkimuksessa ja jatkokehityksessä. Ennen kuin mitään tietoja luovutetaan tutkimus- ja kehitystyöhön kaikki yksilötiedot, joista henkilön voisi tunnistaa tuhotaan.

Mitä tulokseni tarkoittavat?

Miten minun tulisi toimia, jos sain vihreän tuloksen AlvinOnen terveysanalyysissa?

Hienoa – vihreä tarkoittaa, että kyseinen hyvinvoinnin alue on sinun kohdallasi kunnossa. Jatka samaan malliin ja ylläpidä vahvuuksiasi.

Miten minun tulisi toimia, jos sain keltaisen tuloksen AlvinOnen terveysanalyysissa?

Jos olet saanut kohonneen riskin, eli keltaisen tuloksen AlvinOne Terveysanalyysista, seuraa sovelluksen ohjeita ja tee omaehtoisia toimenpiteitä edistääksesi terveyttäsi.

Miten minun tulisi toimia, jos sain punaisen tuloksen AlvinOnen terveysanalyysissa?

Jos olet saanut korkean riskin, eli punaisen tuloksen jollain osa-alueella AlvinOnen Terveysanalyysista, toimi sovelluksen antaman ohjeen mukaisesti. Jos haluat ottaa yhteyttä työterveyshuoltoon ja keskustella tuloksistasi, voit varata ajan omaan työterveyshuoltoosi.

Miten pääsen käyttämään AlvinOnesta löytyviä palveluita?

Jos AlvinOne havaitsee, että käyttäjä hyötyisi ulkopuolisesta tuesta hyvinvointinsa kehittämisessä, Compass Group voi  tarjota henkilöstölleen mahdollisuuden käyttää erikseen sovittavia hyvinvointipalveluita.  Työterveyshuollon palvelut ovat käytettävissä kuten ennenkin. Tarvittaessa voit varata ajan omasta työterveyshuollosta.

En pääse etenemään ennusteeseen tai terveysanalyysiin, miten minun tulisi toimia?

Tarkista, että olet käyttänyt rekisteröityessä sitä sähköpostiosoitetta, joka on työnantajallasi tiedossa, koska sovellus tunnistaa sinut siitä Fazer Food Servicesin työntekijäksi, jolla on käyttöoikeus sovellukseen. Pääset muokkaamaan sähköpostiosoitetta omista tiedoistasi sovelluksen päävalikosta. Jos et edelleenkään pääse jatkamaan ennusteeseen tai terveysanalyysiin ja sähköpostiosoitteesi on oikein, poista sovellus laitteelta, lataa se sovelluskaupasta uudestaan ja rekisteröidy oikealla sähköpostiosoitteella. Jos et tämänkään jälkeen pääse etenemään, ota yhteyttä käyttötukeen osoitteessa support@alvinone.com.

Tietosuoja

Yksilötietojasi ei koskaan luovuteta työnantajallesi, työtovereillesi, viranomaisille tai kenellekkään muulle ilman lupaasi. AlvinOne laatii HR:lle ja yritysjohdolle ainoastaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja, joista yksilöitä ei voida tunnistaa. Yksittäisten hyvinvointimuuttujien yhteenvetoja muodostetaan vain vähintään 20 hengen ryhmistä.

Tiedot tallentuvat AlvinOne Oy:n ylläpitämään terveysjärjestelmään. AlvinOne Oy toimii henkilötietojen käsittelijänä ja rekisterinpitäjänä. AlvinOne Oy:n tietosuojaratkaisut täyttävät voimassaolevan lainsäädännön vaatimat kriteerit. Järjestelmän kehittämisessä seurataan ja noudatetaan kaikkia alaan liittyviä lakeja ja määräyksiä sekä henkilötietojen käyttöä sääteleviä lakeja. Olemme huolehtineet myös siitä, että tietojärjestelmä täyttää tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvät erityisvaatimukset.

Halutessasi voit pyytää tietojesi toimitusta, muokkausta tai poistamista järjestelmästä sähköpostitse osoitteessa info@alvinone.com. AlvinOnen käyttö on aina vapaaehtoista.

Hyvinvointipalvelut:

Osana henkilöstön hyvinvoinnin edistämistä ja kehittämistä olemme ottaneet käyttöön AlvinOne- hyvinvointisovelluksen. Käyttämällä AlvinOnea autat meitä suunnittelemaan AlvinOne analyysien perusteella mitä palveluita hyvinvoinnin tueksi kannattaa ottaa käyttöön. Tasapainoinen terveys koostuu hyvästä unesta, ravinnosta, liikunnasta sekä positiivisesta vuorovaikutuksesta kotona ja töissä. Hyvä terveys on myös sairauksien oikea-aikaista havaitsemista ja hoitamista, sekä stressin, työkuormituksen ja kiireen hallintaa. AlvinOnen avulla löydät myös lisää luotettavia itsearviointi- ja omahoitopalveluita alla olevista linkeistä.

Työterveyslaitoksen vinkit etätyöhön löydät täältä.

Työterveyslaitoksen vinkit henkisen hyvinvoinnin tueksi löydät täältä.

Terveyskylä on yliopistollisten kesussairaaloiden ylläpitämä palvelu, löydät sen täältä.

Terveyskylän vinkit unettomuuteen löydät täältä.

Terveyskylän vinkit jaksamiseen löydät täältä.