Tervetuloa L&T:n AlvinOne-sivulle!

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa AlvinOnesta ja palveluista, joita työnantajasi haluaa tarjota sinulle terveytesi tueksi. Valikosta löydät palveluita, joita voit hyödyntää terveytesi edistämiseen. Huomioithan, että osa palveluista edellyttää, että olet saanut kutsun käyttämään palvelua. Jos sinulla on AlvinOneen ja sen käyttöön liittyviä kysymyksiä, otathan yhteyttä osoitteessa support@alvinone.com.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Miksi työyhteisössämme otettiin AlvinOne käyttöön?

AlvinOne otettiin käyttöön, koska sen avulla pystymme ennaltaehkäisemään terveysongelmia työyhteisössä ennen kuin ne tapahtuvat. Sinulle työntekijänä AlvinOne on hyvinvoinnin ekosysteemi, josta saat tietoa tulevista riskeistäsi, nykyisestä terveydentilastasi, ohjeita terveytesi edistämiseen ja löydät ne hyvinvointi- ja terveyspalvelut, jotka työantajasi haluaa sinulle tarjota. Työnantajallesi on myös tärkeää, että työyhteisö voi hyvin ja että riskejä voidaan ennakoida ja tunnistaa mahdollisia ongelmakohtia ajoissa. AlvinOne tuottaa HR:lle ja johdolle anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja, joita voidaan hyödyntää päätöksenteossa ja tukea hyvinvointianne entistä paremmin.

Mihin AlvinOneen syöttämiäni tietoja käytetään?

AlvinOneen syöttämiäsi tietoja hyödynnetään AlvinOne-ennusteessa ja sähköisessä terveystarkastuksessa sinun henkilökohtaisten tulosten muodostamiseen. Tämän lisäksi järjestelmästä luodaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja työnantajallesi. Yhteenvedoissa kaikki yksilötiedot on poistettu ja yhteenvetoja muodostetaan vain yli 20 hengen ryhmistä, jolloin yksilöitä on mahdoton tunnistaa. Mitään yksilötietoja ei luovuteta esimiehille, työtovereille eikä viranomaisille. Jotta voimme sujuvasti tukea sinua edistämään hyvinvointiasi, AlvinOneen syöttämäsi tiedot ovat myös työterveyshuoltosi käytettävissä.

Kehitämme AlvinOnesta jatkuvasti parempaa ja älykkäämpää, jotta siitä olisi vielä enemmän hyötyä sinulle. Tämän vuoksi hyödynnämme AlvinOnen keräämää anonymisoitua dataa tutkimuksessa ja kehityksessä.

Miten minun tulisi toimia, jos sain punaisen tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Jos olet saanut korkean riskin, eli punaisen tuloksen jollain osa-alueella AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Terveystaloon, jossa voit keskustella tilanteestasi työterveyshoitajan kanssa. Jos sinulla on jo hoitosuunnitelma, jatka sen noudattamista. Voit myös hakeutua Terveystalon työterveyshuollon sivun yläosassa olevasta valikosta.

Miten minun tulisi toimia, jos sain keltaisen tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Jos olet saanut kohonneen riskin, eli keltaisen tuloksen AlvinOnen sähköisestä terveystarkastuksesta, seuraa sovelluksen ohjeita ja tee omaehtoisia toimenpiteitä edistääksesi terveyttäsi. Muista asettaa realistiset ja saavutettavissa olevat tavoitteet itsellesi ja hae tukea tarvittaessa.

Miten minun tulisi toimia, jos sain vihreän tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Hienoa – vihreä tarkoittaa, että kyseinen terveysalue on sinun kohdallasi kunnossa. Jatka samaan malliin ja ylläpidä vahvuuksiasi.

Mikä on Auntie?

AlvinOnen muodostamista tuloksista analysoidaan myös stressitekijöitä erikseen. Mikäli täytät stressitekijöiden osalta kriiterit, olet oikeutettu Auntie-palveluun, jolloin sinulle lähetetään kutsu sähköpostitse. Auntien tavoitteena on tarjota tukea jaksamiseen ja arjen kriiseihin.

L&T:n hyvinvointipalvelut: