Palvelut:

SIIRRY PALVELUUN

TUTUSTU PALVELUUN

SIIRRY PALVELUUN

SIIRRY PALVELUUN

Varaa soittoaika omalle työterveyshoitajalle:
+3581234567

Tärkeää tietoa:

Mikä AlvinOne?

AlvinOne on hyvinvointisovellus, joka edistää kokonaisvaltaista terveyttäsi ja työkykyäsi, jotta voit elää tasapainoista elämää.

Miksi työyhteisössämme otettiin AlvinOne käyttöön?

AlvinOne otettiin käyttöön, koska sen avulla pystymme ennaltaehkäisemään terveysongelmia työyhteisössä ennen kuin ne tapahtuvat. Sinulle työntekijänä AlvinOne on hyvinvoinnin ekosysteemi, josta saat tietoa tulevista riskeistäsi, nykyisestä terveydentilastasi, ohjeita terveytesi edistämiseen ja löydät ne hyvinvointi- ja terveyspalvelut, jotka työantajasi haluaa sinulle tarjota. Työnantajallesi on myös tärkeää, että työyhteisö voi hyvin ja että riskejä voidaan ennakoida ja tunnistaa mahdollisia ongelmakohtia ajoissa. AlvinOne tuottaa HR:lle ja johdolle anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja, joita voidaan hyödyntää päätöksenteossa ja tukea hyvinvointianne entistä paremmin.

Mihin AlvinOneen syöttämiäni tietoja käytetään?

AlvinOneen syöttämiäsi tietoja käytetään AlvinOne-ennusteessa ja sähköisessä terveystarkastuksessa sinun henkilökohtaisten tulosten muodostamiseen. Tämän lisäksi järjestelmästä luodaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja työnantajallesi. Yhteenvedoissa kaikki yksilötiedot on poistettu. Yksittäisten hyvinvointimuuttujien yhteenvetoja muodostetaan vain vähintään 20 hengen ryhmistä, jolloin yksilöitä on mahdoton tunnistaa. Mitään yksilötietoja ei luovuteta esimiehille, työtovereille eikä viranomaisille.

AlvinOnen jatkuva kehitys on meille tärkeää. Tämän vuoksi hyödynnämme AlvinOnen keräämää anonymisoitua dataa tutkimuksessa ja jatkokehityksessä.

Mitä tulokseni tarkoittavat?

Miten minun tulisi toimia, jos sain vihreän tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Hienoa – vihreä tarkoittaa, että kyseinen hyvinvoinnin alue on sinun kohdallasi kunnossa. Jatka samaan malliin ja ylläpidä vahvuuksiasi. Muistathan myös hyödyntää VTT:n tarjoamia palveluita kuten Cuckoo Workout-taukoliikuntasovellusta sekä Academy of Brainin verkkovalmennuksia ylläpitääksesi hyvinvointiasi.

Miten minun tulisi toimia, jos sain keltaisen tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Jos olet saanut kohonneen riskin, eli keltaisen tuloksen AlvinOnen sähköisestä terveystarkastuksesta, seuraa sovelluksen ohjeita ja tee omaehtoisia toimenpiteitä edistääksesi terveyttäsi. Muistathan myös hyödyntää VTT:n tarjoamia palveluita kuten Cuckoo Workout-taukoliikuntasovellusta sekä Academy of Brainin verkkovalmennuksia hyvinvointisi tukena.

Miten minun tulisi toimia, jos sain punaisen tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Jos olet saanut korkean riskin, eli punaisen tuloksen jollain osa-alueella AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa, toimi sovelluksen antaman ohjeen mukaisesti. Jos haluat ottaa yhteyttä työterveyshuoltoon ja keskustella tuloksistasi, voit varata soittoajan omalle nimetylle työterveyshoitajalle numerosta 030 6000.

Miten pääsen käyttämään AlvinOnesta löytyviä palveluita?

Cuckoo Workout ja Academy of Brainin palvelut ovat kaikille työyhteisöösi kuuluville avoimia palveluita, joita pääset käyttämään rekisteröitymällä käyttäjäksi AlvinOnen palvelusivulta ellet ole jo rekisteröitynyt aiemmin. Terveystalon työterveyshuollon palvelut ovat käytettävissäsi kuten ennenkin.

AlvinOne analysoi stressitekijöitä erikseen. Auntien stressinhallintapalveluun kutsutaan sähköpostitse ne henkilöt, jotka täyttävät stressitekijöiden osalta kriteerit AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa. Jos koet, että hyötyisit Auntien palveluista, mutta et ole saanut kutsua palveluun viikon kuluessa tehtyäsi sähköisen terveystarkastuksen voit hakeutua palveluun myös esimiehen, HR:n tai työterveyshuollon kautta.

En pääse etenemään sähköiseen terveystarkastukseen, miten minun tulisi toimia?

Tarkista, että olet käyttänyt rekisteröityessäsi esimerkkiyritys.fi-päätteistä sähköpostiosoitetta, koska sovellus tunnistaa sinut siitä Esimerkkiyrityksen työntekijäksi, jolla on pääsy myös sähköiseen terveystarkastukseen. Pääset muokkaamaan sähköpostiosoitetta omista tiedoistasi sovelluksen päävalikosta. Jos et edelleenkään pääse jatkamaan sähköiseen terveystarkastukseen ja sähköpostiosoitteesi on oikein, poista sovellus laitteelta, lataa se sovelluskaupasta uudestaan ja rekisteröidy oikealla sähköpostiosoitteella. Jos et tämänkään jälkeen pääse jatkamaan sähköiseen terveystarkastukseen, ota yhteyttä käyttötukeen osoitteessa support@alvinone.com.

Tietosuoja

Yksilötietojasi ei koskaan luovuteta työnantajallesi, työtovereillesi, viranomaisille tai kenellekkään muulle ilman lupaasi. AlvinOne laatii HR:lle ja yritysjohdolle ainoastaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja, joista yksilöitä ei voida tunnistaa. Yksittäisten hyvinvointimuuttujien yhteenvetoja muodostetaan vain vähintään 20 hengen ryhmistä.

Tiedot tallentuvat Odum Oy:n ylläpitämään terveysjärjestelmään. Odum Oy toimii henkilötietojen käsittelijänä ja VTT rekisterinpitäjänä. Odum Oy:n tietosuojaratkaisut täyttävät voimassaolevan lainsäädännön vaatimat kriteerit. Järjestelmän kehittämisessä seurataan ja noudatetaan kaikkia alaan liittyviä lakeja ja määräyksiä sekä henkilötietojen käyttöä sääteleviä lakeja. Olemme huolehtineet myös siitä, että tietojärjestelmä täyttää tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvät erityisvaatimukset.

Halutessasi voit pyytää tietojesi toimitusta, muokkausta tai poistamista järjestelmästä sähköpostitse osoitteessa info@alvinone.com. AlvinOnen käyttö on aina vapaaehtoista.