Työkunnossa

Työkunnossa

Oletko jo kokeillut Odumin hyvinvointisovellusta, vai harkitsetko vasta? AlvinOne-sovelluksemme avulla voit alkaa kiinnittää huomiota hyvinvointisi kipukohtiin jo ennen, kuin tilanne karkaa käsistä.

Tarjoamme myös vinkkejä hyvinvointisi ylläpitämiseen ja kerromme sinulle asioista, jotka useimmiten aiheuttavat sairauspoissaoloja. Hyvä olo ja työkyky eivät synny ja säily itsestään, vaan niitä on johdettava työpaikalla ja kotona.

Tekemätön työ maksaa suomalaisille yrityksille vuosittain noin 4,3 miljardia euroa ja kunnille arviolta 1 miljardia euroa. Jokainen sairastamatta jäänyt päivä on siis paitsi kannattavaa taloudellisesti ja työn tulosten kannalta, myös tietenkin meidän itsemme ja oman elämämme mukavuuden takia.

Fiksuimmat yritykset onnistuvat hilaamaan työkyvyttömyyden kustannuksia jatkuvasti alaspäin. Se ei tapahdu itsestään, vaan on yritysten johdon tietoinen päätös: työntekijöitä arvostetaan ja heistä halutaan pitää huolta.

Parhaat esimiehet ymmärtävät, että työhyvinvointi- ja työkykyasioihin liittyvien tilanteiden hoitaminen on olennainen osa johtamista. Suurin osa sairauspoissaoloista on estettävä ennalta, kun työntekijän jaksamiseen kiinnitetään ajoissa huomiota ja ryhdytään toimiin.

Jos päädyit lataamaan AlvinOne-sovelluksen esimehesi innostamana voit taputtaa itseäsi olalle, sinulla on käynyt työpaikkasi kanssa erittäin hyvä tuuri! Tervetuloa seuraamaan hyvinvointi-aiheisia uutisiamme, toivottavasti ne auttavat sinua pitämään itsesi työkunnossa.