FAQ

En pääse tekemään ennustetta tai terveysanalyysiä AlvinOnessa

Olet todennäköisesti rekisteröitymisen yhteydessä antanut sähköpostisoitteen, jota ei ole liitetty sinun organisaatioosi. Tarkista käytitkö rekisteröityessäsi sähköpostiosoitetta, joka on työnantajasi tiedossa ja josta sovellus tunnistaa sinut organisaatiosi käyttäjäksi. Pääset korjaamaan sähköpostiosoitteesi sovelluksen asetuksista. Jos sähköpostiosoitteesi on oikein, etkä edelleenkään pääse jatkamaan ennusteeseen tai terveysanalyysiin, poista sovellus ja lataa se uudelleen sovelluskaupastasi. Jos et tämänkään jälkeen pääse jatkamaan ennusteeseen tai terveysanalyysiin, ota yhteyttä AlvinOnen tukeen osoitteessa support@alvinone.com.

En saanut vahvistussähköpostia rekisteröinnin yhteydessä

Tarkista roskapostikansio, jos et ole jo tehnyt sitä. Jos vahvistussähköposti ei ilmesty parin tunnin kuluessa, ota yhteyttä osoitteessa support@alvinone.com.

Mikä AlvinOne on?

AlvinOne on sovellus, joka analysoi antamasi informaation perusteella kymmentä eri terveytesi osa-aluetta ja raportoi tuloksesi riskiluokan mukaan. Se myös ennustaa keinoälyn avulla riskiäsi sairastua seuraavan vuoden aikana. Saat kaikkiin osa-alueisiin tulostesi mukaiset toimintaohjeet hyvinvointisi kehittämiseksi. Sovellukseen sisältyvä Oma Valmennus ohjaa ja neuvoo sinua kuinka voit alentaa riskejäsi ja kehittää vahvuuksiasi.AlvinOnen käyttö on sinulle maksuton henkilöstöetu, jonka työnanatajasi sinulle tarjoaa. Sovelluksessa on myös maksullinen palvelu käyttöösi silloin, kun haluat AlvinOne valmentajien auttavan sinua oman hyvinvointisi ja kuntosi kehittämisessä.

Työnantajallesi on tärkeää, että työyhteisö voi hyvin, riskejä voidaan ennakoida ja mahdolliset ongelmakohdat havaitaan ajoissa. AlvinOne luo työnantajallesi anonymisoituja ryhmäkohtaisia yhteenvetoja työhyvinvoinnin kehittämisen tueksi ja jotta resurssit voidaan kohdentaa paremmin.

Mitä hyötyä AlvinOnesta on?

AlvinOne ananalysoi ja luokittelee hyvinvointisi tieteellisesti luotettavalla tavalla. Saamasi tulokset ja ohjeet auttavat  sinua  hyvinvointisi turvaamisessa ja parantamisessa. OmaValmennuksesta löydät paljon tietoa, ohjeita ja harjoitteita joiden avulla pystyt tukemaan hyvinvointiasi omaehtoisesti. Pääset hyödyntämään antamiasi tietoja ja niistä tehtyä analytiikkaa erityisesti AlvinOne valmentajien tuottamissa valmennuspalveluissa. Valmennuksen perustana toimii aina sinun henkilökohtaiset tuloksesi, joiden perusteella ohjelmasi suunnitellaan huomioiden luonnollisesti asettamasi tavoitteet. Valmennuksen tuloksia myös seurataan AlvinOne terveysanalyysin avulla ja sisältöä muutetaan tarvittaessa sen perusteella. AlvinOne tekee sinusta vahvemman ilman fyysistä kontaktia, ominaisuus joka on elintärkeää koronaepidemian vallitessa.

Miten AlvinOneen syöttämiäni tietoja käsitellään?

Tietoja, joita syötät AlvinOneen käytetään muodostamaan henkilökohtainen ennusteesi ja terveysanalyysi. Tämän lisäksi AlvinOne muodostaa anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja työnantajallesi. Ryhmätason yhteenvedoissa kaikki yksilön tunnistetiedot tuhotaan ja ryhmissä on aina vähintään 20 henkilöä, jolloin yksilön tunnistaminen on mahdotonta. Yksilötietoja ei koskaan jaeta työnantajalle, esimiehelle, kollegoille, viranomaisille tai muulle kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi.

Teemme jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä, jotta analytiikkamme olisi mahdollisimman luotettavaa ja hyödyllistä. Kyseessä on tieteellinen tutkimustyö, jossa kaikki tunnistetiedot tuhotaan ennen tietojen luovuttamista. Mitään tietoja ei luovuteta varmistamatta, että tunnistaminen on mahdotonta. Luvan antaminen tietojen käyttöön on täysin vapaaehtoista. Kysymme jokaisen terveysanalyysin lopussa lupaasi käyttää AlvinOneen kirjaamiasi tietoja tutkimus- ja kehitystyöhön yllä kuvatulla tavalla.

Miksi AlvinOne Ennuste ei kerro tarkemmin sairastumisriskiäni?

AlvinOne Ennusteen luotettavuus ja tarkkuus perustuu riskiluokitukseen. Koneoppiva algoritmi laskee riskisi sairastua ja saamasi riskiluokka antaa sinulle mahdollisimman tarkan ennusteen riskillesi sairastua seuraavan 12 kuukauden aikana. Se on suunniteltu olemaan nopea ja luotettava seulontaväline, joka luo ennusteen seuraavan 12 kuukauden riskitasosta. AlvinOne Terveysanalyysi analysoi tarkemmin tämänhetkistä hyvinvointiasi ja auttaa sinua palautteen ja ohjeiden avulla vähentämään riskiäsi sairastua.

Mitä AlvinOne Terveysanalyysin tulokseni tarkoittavat?

Miten minun tulisi toimia, jos sain vihreän tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Vihreä tarkoittaa, että kyseinen terveysalue on sinun kohdallasi kunnossa. Sinun kannattaa kuitenkin hyödyntää OmaValmennus osion sisältöjä ja selvittää esimerkiksi ravintosi vitamiini ja hivenainesisällöt.

Miten minun tulisi toimia, jos sain keltaisen tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Jos olet saanut kohonneen riskin, eli keltaisen tuloksen AlvinOnen sähköisestä terveystarkastuksesta, noudata tuloksiesi yhteydessä saamiasi ohjeita. Pääsääntöisesti voit parantaa tilannettasi itse ilman ulkopuolista apua tekemällä elämäntapamuutoksia. Juuri sinun kaltaisillesi OmaValmennus on erityisesti suunniteltu, hyödynnä siis sitä. Saat myös todennäköisesti kaikista riskiryhmistä eniten terveyshyötyjä käyttämällä henkilökohtaisia AlvinOne valmentajien toteuttamia valemenuspaketteja.

Miten minun tulisi toimia, jos sain punaisen tuloksen AlvinOnen sähköisessä terveystarkastuksessa?

Jos olet saanut korkean riskin, eli punaisen tuloksen jollain osa-alueella AlvinOnen Terveysanalyysissä, noudata tuloksiesi yhteydessä saamiasi ohjeita. Yleensä punainen tulos kertoo, että tilanteen parantamiseen saatetaan tarvitaan terveydenhuollon ammattilaisen tukea. Jos sinulla on olemassa oleva hoitosuunnitelma jota noudatat, jatka sen noudattamista. Usein korkean riskin saaneilla on tilanne terveydenhuollon tiedossa ja hallinnassa. AlvinOne valmentajat huomioivat aina tuloksesi ja selvittävät edellytyksesi valmennuksiin.

Miten pääsen hyödyntämään AlvinOnesta löytyviä palveluita?

Löydät AlvinOne palvelut klikkaamalla pisaran symbolia sovelluksen ala reunassa. Löydät sieltä maksuttomat OmaValmennus sisällöt ja ohjelmat sekä maksulliset henkilökohtaiset etävalmennuspalvelut. Makuslliset palvelut voit maksaa itse tai käyttää työnantajasi tarjoamia henkilöstöetuja kuten ePassia tai muita tukia. Joskus osa palveluista tarjotaan työnanatjan toimesta erillisellä sähköpostikutsulla, joka perustuu tuloksiisi AlvinOnessa.

Tietoturva

Yksilötietojasi ei koskaan luovuteta työnantajallesi, työtovereillesi, viranomaisille tai muulle kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi. AlvinOne laatii HR:lle ja yritysjohdolle ainoastaan anonymisoituja ryhmätason yhteenvetoja, joista yksilöitä ei voida tunnistaa. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.

Tiedot tallentuvat AlvinOne Oy:n ylläpitämään järjestelmään. AlvinOne Oy toimii tiedon ylläpitäjänä ja asiakasyritys toimii rekisterinpitäjänä. Tietosuojaratkaisut täyttävät voimassaolevan lainsäädännön vaatimukset. Järjestelmän kehittämisessä seurataan ja noudatetaan kaikkia alaan liittyviä lakeja ja määräyksiä sekä henkilötietojen käyttöä sääteleviä lakeja.

Tietoja voidaan poistaa järjestelmästä vastaajan pyynnöstä sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Pyynnöt voi lähettää osoitteeseen info@alvinone.com. AlvinOnen käyttö on vapaaehtoista.